Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozqurd FK Italyanlar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu passt de bal met de wreef. Hüseynbəyli rent richting de bal. Qasımzadə is nu in balbezit. Qasımzadə draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fazilov speelt de bal door. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə passt de bal zonder na te denken. Muradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozqurd FK - Italyanlar 1:0

23e minuut.
Axundov verovert de bal door een tackle van achteren. Axundov probeert naar een medespeler te passen. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Qasımzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Valehzadə ... Strafschop! Qasımzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qasımzadə legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozqurd FK - Italyanlar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozqurd FK 51%, Italyanlar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bozqurd FK - Italyanlar 1:1

50e minuut.
Muradoğlu trapt de bal weg. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli passt de bal in één keer door. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Axundov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy passt de bal in één keer door. Rüstəmli is nu in balbezit. Rüstəmli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Köçkün geeft een lange en hoge pass. Axundov rent richting de bal. Qasımzadə rent richting de bal. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Baxşıyev met een harde bal richting middenveld. Axundov kopt de bal weg. Hüseynbəyli rent richting de bal. Qasımzadə rent richting de bal. Qasımzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozqurd FK 67%, Italyanlar 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bozqurd FK - Italyanlar 1:1