Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yuska FCQarabag
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Əmirzadə passt de bal zonder na te denken. Məmmədzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quluzadə. Məmmədzadə raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Talıbov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cəfərli. Talıbov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ponamaryov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Talıbov heeft problemen om de bal te vangen. Talıbov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Quluzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Quluzadə speelt de bal door. Xanəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ponamaryov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponamaryov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babaverdiyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Cavadov met de inworp. Həsənli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Muradlı geeft de bal voor. Talıbov rent richting de bal. Klungelig pakt Talıbov de bal. Talıbov haalt uit met een fantastische trap. Təhməzov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yuska - FCQarabag 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuska 62%, FCQarabag 38%.
Yuska - FCQarabag 1:0

62e minuut.
Cəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadiroğlu. Cəfərli raakt geblesseerd tijdens het duel. Cəfərli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Xanəliyev kopt de bal weg. Sokolov speelt de bal door. Nadiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Quluzadə rent richting de bal. Quluzadə passt de bal zonder na te denken. Rəsulzadə rent richting de bal. Quluzadə onderschept slim de pass. Quluzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Məmmədzadə probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə passt de bal in één keer door. Talıbov rent richting de bal. Talıbov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Xanəliyev geeft een hoge lob. Inworp. Məmmədoğlu met de inworp. Quluzadə rent richting de bal. Quluzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Quluzadə rent richting de bal. Quluzadə passt de bal in één keer door. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yuska - FCQarabag 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuska 47%, FCQarabag 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yuska - FCQarabag 1:1