Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italyanlar Turan FK
Normal Tactiek huracan
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten average
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Klungelig pakt Ankowski de bal. Ankowski schiet op doel. Mərdanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Həbibov heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal in één keer door. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov geeft de bal voor. Zəfərli speelt de bal door. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Rəsuloğlu trapt de bal weg. Hoffmann kopt de bal weg. Daar is Bədəlbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədəlbəyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italyanlar - Turan FK 0:1

17e minuut.
Qasımzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann speelt de bal door. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Qasımzadə is nu in balbezit. Zəfərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zəfərli passt de bal zonder na te denken. Cəlilov rent richting de bal. Cəlilov geeft de bal voor. Rəsuloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli passt de bal met de wreef. Ankowski is nu in balbezit. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Acht bereikt de bal nog maar net als eerste. Acht geeft de bal voor. Poladov heeft problemen om de bal te vangen. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zəfərli speelt de bal door. Cəbrayılov is nu in balbezit. Cəbrayılov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italyanlar 77%, Turan FK 23%.
Italyanlar - Turan FK 0:1

46e minuut.
Cabirzadə komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Axundov is nu in balbezit. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli speelt de bal door. Klungelig pakt Cabirzadə de bal. Cabirzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italyanlar - Turan FK 0:2

53e minuut.
Rəsuloğlu met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəlilov met de inworp. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Mərdanov kan de bal niet met de borst controleren. Cabirzadə rent richting de bal. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italyanlar - Turan FK 0:3

67e minuut.
Klungelig pakt Acht de bal. Acht geeft een lange en hoge pass. Cabirzadə kopt de bal weg. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Veysəloğlu rent richting de bal. Hoffmann onderschept slim de pass. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italyanlar - Turan FK 0:4

88e minuut.
Cəbrayılov is nu in balbezit. Cəbrayılov speelt de bal door. Cabirzadə rent richting de bal. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap. Rəsuloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italyanlar - Turan FK 0:5

90e minuut.
Veysəloğlu rent richting de bal. Cabirzadə onderschept slim de pass. Cabirzadə speelt de bal door. Cəlilov rent richting de bal. Cəlilov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italyanlar - Turan FK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italyanlar 82%, Turan FK 18%.
Italyanlar - Turan FK 0:6