Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neftçi TORPAQ FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Nəcəfzadə is nu in balbezit. Əsgərov onderschept slim de pass. Əsgərov passt de bal met de wreef. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - TORPAQ FC 0:1

30e minuut.
Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim passt de bal in één keer door. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev rent richting de bal. Quliyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Çərkəzzadə probeert de bal aan de voet te houden. Əsgərov rent richting de bal. Əsgərov haalt uit met een fantastische trap. Çərkəzzadə probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - TORPAQ FC 0:2

33e minuut.
Inworp. Nəbi met een snelle inworp. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap. Habilov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - TORPAQ FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftçi 47%, TORPAQ FC 53%.
Neftçi - TORPAQ FC 0:3

51e minuut.
Cahangirov rent richting de bal. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə geeft een hoge lob. Quliyev is nu in balbezit. Quliyev haalt uit met een fantastische trap. Əhmədov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Habilov met een sublieme pass. Quliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşirov begaat een overtreding. Bəşirov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Cahangirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abuşov probeert naar een medespeler te passen. Cahangirov rent richting de bal. Cahangirov probeert naar een medespeler te passen. Kamallı geeft een hoge lob. Nemətov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu geeft de bal voor. Daar is Cahangirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quliyev is nu in balbezit. Quliyev haalt uit met een fantastische trap. Əhmədov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftçi 28%, TORPAQ FC 72%.
Neftçi - TORPAQ FC 0:3