Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCQarabag Neftçi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Manafov kopt de bal weg. Əmirzadə rent richting de bal. Əmirzadə passt de bal in één keer door. Quluzadə is nu in balbezit. Quluzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Nemətov met een harde bal richting middenveld. Cəfərli met een sublieme pass. Məşədiəzim is nu in balbezit. Məşədiəzim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Əmirzadə rent richting de bal. Əmirzadə geeft een lange en hoge pass. Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu schiet op doel. Nemətov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

43e minuut.
Cəfərli met een sublieme pass. Şükürlü is nu in balbezit. Şükürlü passt de bal zonder na te denken. Quliyev rent richting de bal. Quliyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCQarabag - Neftçi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCQarabag 50%, Neftçi 50%.
FCQarabag - Neftçi 0:1

67e minuut.
Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu is nu in balbezit. Quluzadə met een sublieme pass. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli geeft een lange en hoge pass. Nemətov bokst de bal weg. Yusifoğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCQarabag - Neftçi 1:1

68e minuut.
Şükürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürlü geeft een lange en hoge pass. Muradlı probeert de bal aan de voet te houden. Quliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Həsənli passt de bal zonder na te denken. Yusifoğlu is nu in balbezit. Habilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Quluzadə onderschept slim de pass. Quluzadə geeft een lange en hoge pass. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ... Nemətov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Yusifoğlu rent richting de bal. Quluzadə rent richting de bal. Yusifoğlu is nu in balbezit. Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCQarabag 38%, Neftçi 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCQarabag - Neftçi 1:1