Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italyanlar Neftçi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Axundov speelt de bal door. Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Hüseynbəyli rent richting de bal. Daar is Hüseynbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Seyidov is nu in balbezit. Coşqun onderschept slim de pass. Coşqun speelt de bal door. Quliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Italyanlar - Neftçi 0:1

30e minuut.
Nemətov geeft de bal voor. Quluzadə geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu probeert de bal aan de voet te houden. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Rəsuloğlu bokst de bal weg.

31e minuut.
Coşqun verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seyidov met de inworp. Qasımzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quluzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nemətov rent richting de bal. Nemətov geeft een lange en hoge pass. Quliyev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italyanlar 62%, Neftçi 38%.
Italyanlar - Neftçi 0:1

52e minuut.
Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nemətov rent richting de bal. Axundov rent richting de bal. Nemətov verovert de bal door een tackle van achteren. Nemətov schiet op doel. Rəsuloğlu bokst de bal weg.

62e minuut.
Piriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piriyev geeft de bal voor. Klungelig pakt Axundov de bal. Quliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev haalt uit met een fantastische trap. Rəsuloğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Şükürlü speelt de bal door. Nəcəfzadə met een sublieme pass. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Italyanlar - Neftçi 0:2

90e minuut.
Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədiəzim geeft de bal voor. Poladov heeft problemen om de bal te vangen. Quliyev rent richting de bal. Quliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italyanlar 50%, Neftçi 50%.
Italyanlar - Neftçi 0:2