Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turan FK TORPAQ FC
huracan Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
19 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten weak
excellent Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəbrayılov met de inworp. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Bədəlbəyli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cəbrayılov geeft de bal voor. Qocayev kopt de bal weg. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli geeft de bal voor. Cabirzadə springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Əsgərov onderschept slim de pass. Əsgərov probeert naar een medespeler te passen. Cəlilov is nu in balbezit. Cəlilov geeft de bal voor. Daar is Qayıbov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəbrayılov met de inworp. Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli geeft een hoge lob. Cabirzadə springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cahangirov probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zəfərli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Amilov geeft een hoge lob. Cəlilov kopt de bal weg. Klungelig pakt Qayıbov de bal. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 22%, TORPAQ FC 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turan FK - TORPAQ FC 0:0

54e minuut.
Bəşirov geeft de bal voor. Acht rent richting de bal. Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Bədəlbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal. Əhmədov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bəşirov passt de bal met de wreef. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann passt de bal in één keer door. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann passt de bal met de wreef. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Cəbrayılov de bal. Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Daar is Cabirzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Muradov geeft de bal voor. Inworp. Cəlilov met een snelle inworp. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cəlilov probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Cəlilov rent richting de bal. Cəlilov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Amiloğlu probeert de bal aan de voet te houden. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - TORPAQ FC 1:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəlilov met de inworp. Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Amiloğlu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Qocayev controleert de bal met de borst. Acht is nu in balbezit. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Bədəlbəyli kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Acht rent richting de bal. Acht passt de bal zonder na te denken. Daar is Cəbrayılov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəbrayılov geeft een hoge lob. Cabirzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 16%, TORPAQ FC 84%.
Turan FK - TORPAQ FC 1:0