Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TORPAQ FC Turan FK
Normal Tactiek huracan
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 34.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Bədəlbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Amiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amiloğlu probeert naar een medespeler te passen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hüseynzadə onderschept slim de pass. Hüseynzadə probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Ankowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cəlilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffmann geeft een hoge lob. Ankowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Əhmədov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Qayıbov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cəbrayılov zal de hoekschop nemen. Bədəlbəyli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORPAQ FC - Turan FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORPAQ FC 72%, Turan FK 28%.
TORPAQ FC - Turan FK 0:1

46e minuut.
Cabirzadə komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hüseynzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynzadə probeert naar een medespeler te passen. Bəşirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə onderschept slim de pass. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORPAQ FC - Turan FK 0:2

54e minuut.
Acht speelt de bal door. Klungelig pakt Cabirzadə de bal. Amiloğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amiloğlu krijgt een gele kaart. Cabirzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hüseynzadə komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kamallı met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rüstəmbəyli de bal onder controle te krijgen. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Cabirzadə heeft problemen om de bal te vangen. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap. Əhmədov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hoffmann speelt de bal door. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə onderschept slim de pass. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Amiloğlu rent richting de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft de bal voor. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cəlilov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ankowski de bal. Ankowski schiet op doel. Əhmədov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORPAQ FC - Turan FK 0:3

89e minuut.
Əhmədov neemt vlug de vrije trap. Hoffmann heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORPAQ FC 86%, Turan FK 14%.
TORPAQ FC - Turan FK 0:3