Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ixvan IlkinPark
Maurinyo Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.2 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Nogués rent richting de bal. Nogués probeert naar een medespeler te passen. Bečka is nu in balbezit. Bečka draait met de bal, schiet en ... Nadirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - IlkinPark 1:0

28e minuut.
Zeynalov passt de bal met de wreef. Yaqubov probeert naar een medespeler te passen. Bečka geeft de bal voor. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Balayev rent richting de bal. Bečka onderschept slim de pass. Bečka passt de bal met de wreef. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. Nadirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - IlkinPark 2:0

35e minuut.
Remy is nu in balbezit. Remy geeft een lange en hoge pass. İbrahimoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel. Nadirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Əmirov met een snelle inworp. Şəkərəliyev rent richting de bal. Şəkərəliyev passt de bal in één keer door. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nogués probeert naar een medespeler te passen. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Bečka is nu in balbezit. Bečka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ixvan 40%, IlkinPark 60%.
Ixvan - IlkinPark 2:0

47e minuut.
Yaqubov probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blasinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nogués heeft problemen om de bal te vangen. Nogués geeft de bal voor. Nadirov bokst de bal weg. Bečka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - IlkinPark 3:0

57e minuut.
Məhərəmli controleert de bal met de borst. Bečka is nu in balbezit. Bečka geeft een lange en hoge pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nogués geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bečka heeft problemen om de bal te vangen. Bečka geeft een hoge lob. Yaqubov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - IlkinPark 4:0

59e minuut.
Ekoniak geeft een lange en hoge pass. Məhərəmli kopt de bal weg. Glody heeft problemen om de bal te vangen. Zeynalov rent richting de bal. Zeynalov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Xəlilli speelt de bal door. Gesù bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev is nu in balbezit. Şəkərəliyev passt de bal met de wreef. Moldoveanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - IlkinPark 5:0

65e minuut.
Blasinger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadirli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balayev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Remy met een sublieme pass. Ekoniak met een sublieme pass. Daar is Bečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - IlkinPark 6:0

81e minuut.
Immler geeft een hoge lob. Moldoveanu probeert de bal met de borst te controleren. Yaqubov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaqubov krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ekoniak passt de bal zonder na te denken. Blasinger rent richting de bal. Blasinger geeft een lange en hoge pass. Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu geeft een lange en hoge pass. Nadirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ixvan - IlkinPark 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ixvan 49%, IlkinPark 51%.
Ixvan - IlkinPark 7:0