Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABDULLAH FC Grubby Moons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Nanor rent richting de bal. Nanor geeft een lange en hoge pass. Ghansah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Debrah is nu in balbezit. Debrah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Agogo heeft problemen om de bal te vangen. Kankani verovert de bal door een tackle van achteren. Kankani met een sublieme pass. Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Debrah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABDULLAH FC - Grubby Moons 1:0

28e minuut.
Nanor geeft een lange en hoge pass. Yaw heeft problemen om de bal te vangen. Yaw met een sublieme pass. Ocran rent richting de bal. Ocran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yaw neemt de hoekschop. Kankani controleert de bal met de borst. Donkor rent richting de bal. Zeo verovert de bal door een tackle van achteren. Zeo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABDULLAH FC 51%, Grubby Moons 49%.
ABDULLAH FC - Grubby Moons 1:0

56e minuut.
Mahama verovert de bal door een tackle van achteren. Mahama geeft een hoge lob. Ghansah bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kudjo passt de bal in één keer door. Nanor geeft een hoge lob. Yaw kopt de bal weg. Ocran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kankani is nu in balbezit. Kankani geeft een lange en hoge pass. Quansah probeert de bal aan de voet te houden. Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Debrah schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ABDULLAH FC - Grubby Moons 2:0

68e minuut.
Agogo is nu in balbezit. Agogo passt de bal met de wreef. Darkeh probeert de bal aan de voet te houden. Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Debrah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yaw controleert de bal met de borst. Yaw geeft een lange en hoge pass. Debrah kopt de bal weg. Donkor is nu in balbezit. Donkor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ghansah geeft de bal voor. Nti is nu in balbezit. Ocran onderschept slim de pass. Ocran haalt uit met een fantastische trap. Stafford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABDULLAH FC - Grubby Moons 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABDULLAH FC 41%, Grubby Moons 59%.
ABDULLAH FC - Grubby Moons 2:1