Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tothegrav les snogre
babs Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Dzanie geeft de bal voor. Inworp. Salifu met de inworp. Amoah rent richting de bal. Amoah draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tothegrav - les snogre 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tothegrav 54%, les snogre 46%.
tothegrav - les snogre 0:1

50e minuut.
Salifu verovert de bal door een tackle van achteren. Salifu probeert naar een medespeler te passen. Benson is nu in balbezit. Amoah rent richting de bal. Amoah draait met de bal, schiet en ... Asiedu bokst de bal weg.

51e minuut.
Bawa kopt de bal weg. Sakora kan de bal niet met de borst controleren. Musah is nu in balbezit. Musah haalt uit met een fantastische trap. Quartey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tothegrav - les snogre 1:1

56e minuut.
Adamu kopt de bal weg. Salifu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzanie. Dzanie krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Asajile geeft een lange en hoge pass. Akaminko probeert naar een medespeler te passen. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah haalt uit met een fantastische trap. Sakora probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tothegrav - les snogre 2:1

69e minuut.
Klungelig pakt Adamu de bal. Dzanie rent richting de bal. Dzanie passt de bal zonder na te denken. Musah rent richting de bal. Musah draait met de bal, schiet en ... Quartey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tothegrav 47%, les snogre 53%.
tothegrav - les snogre 2:1