Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kendrick fc swansea united
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 23.2
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agogo trapt de bal weg. Kankani kopt de bal weg. Baker is nu in balbezit. Baker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Kofie rent richting de bal. Kofie passt de bal in één keer door. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman haalt uit met een fantastische trap. Agogo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - swansea united 0:1

15e minuut.
Kofie kopt de bal weg. Musah rent richting de bal. Musah speelt de bal door. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman haalt uit met een fantastische trap. Agogo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman rent richting de bal. Iddrisu onderschept slim de pass. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Eshun trapt de bal weg. Kofie kopt de bal weg. Klungelig pakt Osman de bal. Osman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - swansea united 0:2

29e minuut.
Osman probeert de bal met de borst te controleren. Tutu is nu in balbezit. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Osman draait met de bal, schiet en ... Agogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - swansea united 0:3

39e minuut.
Musah passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eshun de bal. Osman is nu in balbezit. Osman draait met de bal, schiet en ... Agogo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Eshun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ekezie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adjassa met een snelle inworp. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - swansea united 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kendrick fc 71%, swansea united 29%.
kendrick fc - swansea united 0:4

56e minuut.
Kankani speelt de bal door. Adama is nu in balbezit. Aklotsoe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aklotsoe krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tutu kan de bal niet met de borst controleren. Musah is nu in balbezit. Kankani speelt de bal door. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - swansea united 1:4

83e minuut.
Iddrisu met een sublieme pass. Aklotsoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aklotsoe passt de bal zonder na te denken. Baker rent richting de bal. Baker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - swansea united 2:4

83e minuut.
Musah met een sublieme pass. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aklotsoe. Osman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Osman kan niet meer verder spelen. Aklotsoe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dwomoh komt het veld opgelopen. Kissi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kendrick fc 59%, swansea united 41%.
kendrick fc - swansea united 2:4