Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black nubians swansea united
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Tanko verovert de bal door een tackle van achteren. Tanko haalt uit met een fantastische trap. Owusu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benson zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Tanko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Black nubians - swansea united 1:0

7e minuut.
Musah kan de bal niet met de borst controleren. Dwomoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwomoh passt de bal met de wreef. Tanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tanko verovert de bal door een tackle van achteren. Adama bereikt de bal nog maar net als eerste. Adama met een sublieme pass. Kissi is nu in balbezit. Kissi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black nubians 60%, swansea united 40%.
Black nubians - swansea united 1:0

50e minuut.
Benson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yahuza met een sublieme pass. Tanko is nu in balbezit. Tanko draait met de bal, schiet en ... Baoakye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thompson bokst de bal weg.

54e minuut.
Brenya is nu in balbezit. Brenya passt de bal met de wreef. Tanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko schiet op doel. Baoakye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Adama bereikt de bal nog maar net als eerste. Adama geeft een hoge lob. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa verovert de bal door een tackle van achteren. Adjassa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Adjovu is nu in balbezit. Adjovu geeft een hoge lob. Dwomoh probeert de bal aan de voet te houden. Kissi is nu in balbezit. Kissi haalt uit met een fantastische trap. Issah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Klungelig pakt Adjovu de bal. Mintah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adjovu. Adjovu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black nubians 49%, swansea united 51%.
Black nubians - swansea united 1:0