Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
swansea united Black nubians
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Baoakye verovert de bal door een tackle van achteren. Baoakye probeert naar een medespeler te passen. Adama rent richting de bal. Dadzie is nu in balbezit. Dadzie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Agyemang kan de bal niet met de borst controleren. Musah is nu in balbezit. Musah speelt de bal door. Kissi rent richting de bal. Kissi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Agyemang passt de bal met de wreef. Brenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenya passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tanko de bal. Tanko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mintah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintah passt de bal in één keer door. Adama heeft problemen om de bal te vangen. Adama passt de bal zonder na te denken. Kissi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adjovu neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Brenya de bal onder controle te krijgen. Adjassa kopt de bal weg. Klungelig pakt Graham de bal. Adjassa rent richting de bal. Adjassa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Musah de bal. Kissi is nu in balbezit. Kissi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea united 39%, Black nubians 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
swansea united - Black nubians 0:0

49e minuut.
Adjovu geeft een lange en hoge pass. Dadzie rent richting de bal. Dadzie probeert naar een medespeler te passen. Tanko is nu in balbezit. Tanko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Adama passt de bal zonder na te denken. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyemang speelt de bal door. Dadzie rent richting de bal. Dadzie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Musah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghansah komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Agyemang rent richting de bal. Kofie onderschept slim de pass. Kofie passt de bal in één keer door. Kissi is nu in balbezit. Kissi draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Yahuza onderschept slim de pass. Dadzie rent richting de bal. Dadzie passt de bal zonder na te denken. Brenya bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea united 51%, Black nubians 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
swansea united - Black nubians 0:0