Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kendrick fc Paris Saint German
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Baoakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Alolo rent richting de bal. Alolo geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mills geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fosu is nu in balbezit. Allotey verovert de bal door een tackle van achteren. Allotey met een sublieme pass. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap. Ali Muntari bokst de bal weg.

21e minuut.
Adomako geeft een hoge lob. Ochere rent richting de bal. Tutu rent richting de bal. Ochere verovert de bal door een tackle van achteren. Ochere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Allotey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aklotsoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aklotsoe geeft de bal voor. Yacub is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kendrick fc 51%, Paris Saint German 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kendrick fc - Paris Saint German 0:0

51e minuut.
Fosu is nu in balbezit. Fosu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tutu de bal. Aidoo onderschept slim de pass. Aidoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mills passt de bal zonder na te denken. Ochere rent richting de bal. Eshun verovert de bal door een tackle van achteren. Aidoo verovert de bal door een tackle van achteren. Aidoo haalt uit met een fantastische trap. Razak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agogo probeert de bal aan de voet te houden. Ochere rent richting de bal. Ochere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - Paris Saint German 0:1

63e minuut.
Baoakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Iddrisu rent richting de bal. Aidoo probeert naar een medespeler te passen. Ochere rent richting de bal. Ochere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Odoi met een harde bal richting middenveld. Aidoo kopt de bal weg. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kendrick fc - Paris Saint German 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kendrick fc 53%, Paris Saint German 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kendrick fc - Paris Saint German 1:1