Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubby Moons tothegrav
Normal Tactiek babs
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Padmore met een sublieme pass. Bawa rent richting de bal. Bawa passt de bal in één keer door. Musah rent richting de bal. Musah schiet op doel. Wemah bokst de bal weg.

11e minuut.
Inworp. Amoah met een snelle inworp. Agogo is nu in balbezit. Agogo haalt uit met een fantastische trap. Asiedu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - tothegrav 1:0

19e minuut.
Akaminko is nu in balbezit. Agogo verovert de bal door een tackle van achteren. Agogo passt de bal in één keer door. Ocran is nu in balbezit. Ocran schiet op doel. Asiedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - tothegrav 2:0

25e minuut.
Halmosi rent richting de bal. Zeo verovert de bal door een tackle van achteren. Zeo met een sublieme pass. Agogo heeft problemen om de bal te vangen. Agogo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ocran maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ocran bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - tothegrav 3:0

29e minuut.
Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkeh passt de bal zonder na te denken. Musah rent richting de bal. Musah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vicković is nu in balbezit. Vicković geeft een hoge lob. Zeo geeft een hoge lob. Ocran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocran draait met de bal, schiet en ... Asiedu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Nanor geeft de bal voor. Morgan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bawa de bal. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Akaminko is nu in balbezit. Akaminko probeert naar een medespeler te passen. Musah is nu in balbezit. Musah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - tothegrav 3:1

38e minuut.
Vicković verovert de bal door een tackle van achteren. Vicković probeert naar een medespeler te passen. Zeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bawa onderschept slim de pass. Bawa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubby Moons - tothegrav 3:2

43e minuut.
Amoah probeert naar een medespeler te passen. Akaminko bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaminko met een sublieme pass. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kudjo rent richting de bal. Padmore rent richting de bal. Padmore speelt de bal door. Bawa rent richting de bal. Bawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Moons 47%, tothegrav 53%.
Grubby Moons - tothegrav 3:2

50e minuut.
Akaminko probeert de bal aan de voet te houden. Agogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaminko rent richting de bal. Agogo onderschept slim de pass. Agogo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ghansah is nu in balbezit. Vicković verovert de bal door een tackle van achteren. Vicković probeert naar een medespeler te passen. Musah is nu in balbezit. Musah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zeo probeert naar een medespeler te passen. Agogo heeft problemen om de bal te vangen. Agogo probeert naar een medespeler te passen. Ocran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dzanie rent richting de bal. Ocran verovert de bal door een tackle van achteren. Ocran probeert naar een medespeler te passen. Agogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agogo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Vicković kopt de bal weg. Daar is Akaminko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocran rent richting de bal. Ocran haalt uit met een fantastische trap. Asiedu bokst de bal weg.

88e minuut.
Ghansah is nu in balbezit. Ghansah passt de bal zonder na te denken. Dzanie rent richting de bal. Isaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaaka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubby Moons 41%, tothegrav 59%.
Grubby Moons - tothegrav 3:2