Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABDULLAH FC swansea united
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 21.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Klungelig pakt Mahama de bal. Kofie onderschept slim de pass. Kofie met een sublieme pass. Osman rent richting de bal. Osman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
McCarthy kopt de bal weg. Donkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkor geeft een lange en hoge pass. Debrah krijgt zijn hoofd ertegen. Sangari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABDULLAH FC - swansea united 1:0

16e minuut.
Sakyi is nu in balbezit. Osman onderschept slim de pass. Osman passt de bal zonder na te denken. Musah is nu in balbezit. Musah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mahama passt de bal zonder na te denken. Quansah is nu in balbezit. Adjassa verovert de bal door een tackle van achteren. Adjassa geeft de bal voor. Ghani verovert de bal door een tackle van achteren. Stafford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah geeft de bal voor. Klungelig pakt Adjovu de bal. Adama bereikt de bal nog maar net als eerste. Adama geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Musah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kofie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofie probeert naar een medespeler te passen. Osman rent richting de bal. Osman draait met de bal, schiet en ... Stafford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Adama geeft een lange en hoge pass. Adjovu rent richting de bal. Adjovu geeft een hoge lob. Osman rent richting de bal. Osman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABDULLAH FC 54%, swansea united 46%.
ABDULLAH FC - swansea united 1:0

47e minuut.
Inworp. Quedraogo met de inworp. Klungelig pakt Mahama de bal. Musah is nu in balbezit. Musah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghani rent richting de bal. Ghani geeft de bal voor. Inworp. Adjassa met de inworp. Musah geeft een hoge lob. Stafford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osman is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Osman is nu in balbezit. Osman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABDULLAH FC - swansea united 1:1

57e minuut.
Donkor is nu in balbezit. Donkor geeft de bal voor. Daar is Baoakye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debrah rent richting de bal. Debrah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
McCarthy kopt de bal weg. Moses heeft problemen om de bal te vangen. Moses passt de bal in één keer door. Debrah rent richting de bal. Debrah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ABDULLAH FC - swansea united 2:1

67e minuut.
Mahama geeft de bal voor. Quansah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Donkor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Debrah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Adjovu is nu in balbezit. Adjovu speelt de bal door. Klungelig pakt Nti de bal. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABDULLAH FC - swansea united 2:2

88e minuut.
Adomako met een sublieme pass. Klungelig pakt Mahama de bal. Musah begaat een overtreding. Mahama raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahama komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABDULLAH FC 60%, swansea united 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABDULLAH FC - swansea united 2:2