Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tothegrav Black nubians
babs Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Halmosi met een sublieme pass. Bawa rent richting de bal. Padmore met een sublieme pass. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dadzie met een sublieme pass. Tanko rent richting de bal. Tanko rent richting de bal. Tanko onderschept slim de pass. Tanko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tothegrav 43%, Black nubians 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tothegrav - Black nubians 0:0

60e minuut.
Adamu heeft problemen om de bal te vangen. Vicković is nu in balbezit. Vicković passt de bal in één keer door. Bawa is nu in balbezit. Bawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tanko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanko. Tanko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agyemang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brenya geeft een lange en hoge pass. Asiedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Yahuza kan de bal niet met de borst controleren. Yahuza passt de bal met de wreef. Akaminko rent richting de bal. Akaminko geeft een lange en hoge pass. Benson kopt de bal weg. Asiedu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tothegrav 42%, Black nubians 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tothegrav - Black nubians 0:0