Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris Saint German les snogre
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quartey trapt de bal weg van het doel. Allan kopt de bal weg. Aidoo rent richting de bal. Aidoo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Quartey trapt de bal weg van het doel. Amoah kopt de bal weg. Adamu heeft problemen om de bal te vangen. Aidoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Amin probeert naar een medespeler te passen. Padmore bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sannie. Sannie krijgt een gele kaart. Padmore raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Baoakye probeert naar een medespeler te passen. Hendricks rent richting de bal. Aidoo rent richting de bal. Sannie rent richting de bal. Sannie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint German - les snogre 1:0

23e minuut.
Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah met een sublieme pass. Addy rent richting de bal. Addy schiet op doel. Ali Muntari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hendricks passt de bal zonder na te denken. Aidoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo speelt de bal door. Sannie is nu in balbezit. Sannie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Salifu kopt de bal weg. Ali Muntari speelt de bal door. Adamu kopt de bal weg. Amoah rent richting de bal. Amoah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paris Saint German - les snogre 1:1

44e minuut.
Amin onderschept slim de pass. Amin speelt de bal door. Boating met een sublieme pass. Addy heeft problemen om de bal te vangen. Addy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Allan rent richting de bal. Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Amin met een sublieme pass. Klungelig pakt Aidoo de bal. Aidoo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint German 50%, les snogre 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paris Saint German - les snogre 1:1

54e minuut.
Baoakye passt de bal in één keer door. Boating bereikt de bal nog maar net als eerste. Boating geeft een lange en hoge pass. Quedraogo is nu in balbezit. Quedraogo geeft de bal voor. Ali Muntari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quedraogo met de inworp. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu schiet op doel. Addy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Padmore rent richting de bal. Padmore geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quedraogo de bal. Adomako onderschept slim de pass. Adomako geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Amoah is nu in balbezit. Amoah passt de bal in één keer door. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Saint German - les snogre 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Saint German 46%, les snogre 54%.
Paris Saint German - les snogre 1:2