Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
swansea united les snogre
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Amin onderschept slim de pass. Amin geeft een hoge lob. Kofie is nu in balbezit. Amoah onderschept slim de pass. Amoah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Owusu geeft de bal voor. Adamu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adama de bal onder controle te krijgen. Amoah rent richting de bal. Amoah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Amin rent richting de bal. Amoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Addy de bal. Addy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Adomako onderschept slim de pass. Adomako met een sublieme pass. Osman is nu in balbezit. Osman schiet op doel. Quartey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea united - les snogre 1:0

24e minuut.
Baoakye geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salifu met een snelle inworp. Amoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sakora probeert de bal aan de voet te houden. Adjassa probeert naar een medespeler te passen. Musah rent richting de bal. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea united - les snogre 2:0

30e minuut.
Klungelig pakt Adamu de bal. Musah onderschept slim de pass. Asajile rent richting de bal. Musah verovert de bal door een tackle van achteren. Musah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea united - les snogre 3:0

41e minuut.
Adama verovert de bal door een tackle van achteren. Adama passt de bal met de wreef. Sakora bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Osman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea united 56%, les snogre 44%.
swansea united - les snogre 3:0

65e minuut.
Amin is nu in balbezit. Adama onderschept slim de pass. Adama probeert naar een medespeler te passen. Osman is nu in balbezit. Osman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Moses met een sublieme pass. Inworp. Padmore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quedraogo rent richting de bal. Quedraogo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Addy rent richting de bal. Paal! Addy probeert de bal met de borst te controleren. Addy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea united - les snogre 3:1

73e minuut.
Asajile met een snelle inworp. Kofie rent richting de bal. Adamu begaat een overtreding. Kofie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kofie kan niet meer verder spelen. Adamu met een sublieme pass. Ghansah komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ghansah heeft problemen om de bal te vangen. Adamu rent richting de bal. Adamu speelt de bal door. Addy bereikt de bal nog maar net als eerste. Addy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea united 38%, les snogre 62%.
swansea united - les snogre 3:1