Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les snogre swansea united
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.3
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Adama kopt de bal weg. Osman rent richting de bal. Sakora is nu in balbezit. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Osman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baoakye is nu in balbezit. Baoakye geeft een lange en hoge pass. Amin heeft problemen om de bal te vangen. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman draait met de bal, schiet en ... Quartey bokst de bal weg. Oppong heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
les snogre - swansea united 0:1

27e minuut.
Quedraogo heeft problemen om de bal te vangen. Adama bereikt de bal nog maar net als eerste. Adama speelt de bal door. Addy is nu in balbezit. Addy schiet op doel. Sangari bokst de bal weg.

32e minuut.
Adjassa rent richting de bal. Adamu onderschept slim de pass. Adamu probeert naar een medespeler te passen. Addy is nu in balbezit. Addy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sakora geeft de bal voor. Osman heeft problemen om de bal te vangen. Oppong rent richting de bal. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Osman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Addy speelt de bal door. Daar is Adomako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adama rent richting de bal. Amoah verovert de bal door een tackle van achteren. Amoah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les snogre 41%, swansea united 59%.
les snogre - swansea united 0:1

47e minuut.
Baoakye geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salifu met een snelle inworp. Amoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah geeft de bal voor. Sangari bokst de bal weg. Addy is nu in balbezit. Addy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les snogre - swansea united 1:1

56e minuut.
Padmore rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adjovu. Padmore raakt geblesseerd tijdens het duel. Amin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baoakye heeft problemen om de bal te vangen. Addy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Addy krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Salifu probeert naar een medespeler te passen. Amoah rent richting de bal. Amoah passt de bal zonder na te denken. Addy bereikt de bal nog maar net als eerste. Addy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les snogre 40%, swansea united 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les snogre - swansea united 1:1