Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kendrick fc tothegrav
Normal Tactiek babs
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tanko geeft een lange en hoge pass. Aklotsoe kopt de bal weg. Baker rent richting de bal. Baker draait met de bal, schiet en ... Asiedu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - tothegrav 1:0

15e minuut.
Vicković geeft een lange en hoge pass. Beteh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allotey. Allotey krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Iddrisu verovert de bal door een tackle van achteren. Bawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bawa speelt de bal door. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah haalt uit met een fantastische trap. Agogo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kendrick fc - tothegrav 1:1

28e minuut.
Akaminko is nu in balbezit. Akaminko geeft de bal voor. Tutu rent richting de bal. Bawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Agogo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halmosi. Agogo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agogo met een snel genomen vrije trap. Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Iddrisu kopt de bal weg. Beteh rent richting de bal. Baker is nu in balbezit. Baker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - tothegrav 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kendrick fc 60%, tothegrav 40%.
kendrick fc - tothegrav 2:1

47e minuut.
Daar is Agogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bawa is nu in balbezit. Bawa passt de bal met de wreef. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Halmosi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agogo. Halmosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Halmosi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Musah is nu in balbezit. Bawa rent richting de bal. Bawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alolo passt de bal met de wreef. Bawa rent richting de bal. Bawa passt de bal in één keer door. Musah heeft problemen om de bal te vangen. Musah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kendrick fc 56%, tothegrav 44%.
kendrick fc - tothegrav 2:1