Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tothegrav kendrick fc
babs Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Iannoni geeft een lange en hoge pass. Iddrisu kopt de bal weg. Beteh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baker is nu in balbezit. Baker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Halmosi geeft een hoge lob. Agogo geeft een lange en hoge pass. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker haalt uit met een fantastische trap. Asiedu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tothegrav - kendrick fc 0:1

11e minuut.
Halmosi kopt de bal weg. Bawa probeert de bal aan de voet te houden. Agogo rent richting de bal. Bawa onderschept slim de pass. Bawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tanko geeft de bal voor. Padmore kopt de bal weg. Eshun heeft problemen om de bal te vangen. Musah bereikt de bal nog maar net als eerste. Musah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ekezie geeft een lange en hoge pass. Iddrisu heeft problemen om de bal te vangen. Halmosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halmosi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Agogo heeft problemen om de bal te vangen. Halmosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agogo maakt een afschuwelijke overtreding. Agogo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Baker speelt de bal door. Aklotsoe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akaminko. Aklotsoe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aklotsoe kan niet meer verder spelen. Dwomoh komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baker neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tanko kopt de bal weg. Dwomoh heeft problemen om de bal te vangen. Dwomoh schiet op doel. Asiedu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tothegrav - kendrick fc 0:2

35e minuut.
Alolo geeft een lange en hoge pass. Halmosi is nu in balbezit. Dwomoh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dwomoh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tothegrav 45%, kendrick fc 55%.
tothegrav - kendrick fc 0:2

65e minuut.
Allotey kopt de bal weg. Baker is nu in balbezit. Dwomoh rent richting de bal. Dwomoh draait met de bal, schiet en ... Asiedu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tothegrav - kendrick fc 0:3

73e minuut.
Alolo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dakota komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tothegrav 44%, kendrick fc 56%.
tothegrav - kendrick fc 0:3