Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kendrick fc les snogre
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Padmore passt de bal met de wreef. Gorleku heeft problemen om de bal te vangen. Gorleku passt de bal met de wreef. Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Amin met een sublieme pass. Amoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah probeert naar een medespeler te passen. Addy rent richting de bal. Addy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Adamu speelt de bal door. Addy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutu onderschept slim de pass. Amoah is nu in balbezit. Amoah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Amin rent richting de bal. Aklotsoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aklotsoe probeert naar een medespeler te passen. Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Baker is nu in balbezit. Baker draait met de bal, schiet en ... Amin probeert de bal aan de voet te houden. Aklotsoe is nu in balbezit. Aklotsoe schiet op doel. Quartey bokst de bal weg. Baker is nu in balbezit. Baker haalt uit met een fantastische trap. Quartey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Aklotsoe met een sublieme pass. Daar is Adamu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamu met een sublieme pass. Salifu rent richting de bal. Salifu draait met de bal, schiet en ... Razak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Addy is nu in balbezit. Addy draait met de bal, schiet en ... Razak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - les snogre 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kendrick fc 56%, les snogre 44%.
kendrick fc - les snogre 0:1

58e minuut.
Agogo heeft problemen om de bal te vangen. Amoah rent richting de bal. Addy bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah is nu in balbezit. Amoah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kendrick fc - les snogre 0:2

76e minuut.
Iddrisu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoah is nu in balbezit. Amoah probeert naar een medespeler te passen. Addy rent richting de bal. Addy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Allotey is nu in balbezit. Asajile tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Allotey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alolo met een snel genomen vrije trap. Baker is nu in balbezit. Amin rent richting de bal. Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kendrick fc 49%, les snogre 51%.
kendrick fc - les snogre 0:2