Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Londynn intermilan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Rahim rent richting de bal. Rahim met een sublieme pass. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi haalt uit met een fantastische trap. Ansong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Berko met een harde bal richting middenveld. Nanka-Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi maakt een afschuwelijke overtreding. Sakyi krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tagoe geeft een lange en hoge pass. Sakyi kopt de bal weg. Nanyi heeft problemen om de bal te vangen. Rahim rent richting de bal. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rahman onderschept slim de pass. Nanka-Bruce is nu in balbezit. Rahman is nu in balbezit. Rahman draait met de bal, schiet en ... Obeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Banahene met een snelle inworp. Sarfo heeft problemen om de bal te vangen. Sekyere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sekyere krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sekyere met een sublieme pass. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paintil. Paintil krijgt een gele kaart. Rahman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nanka-Bruce wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Obeng trapt de bal weg. Sakyi kopt de bal weg. Paintil heeft problemen om de bal te vangen. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abdulai trapt de bal weg. Rockson heeft problemen om de bal te vangen. Sakyi is nu in balbezit. Sakyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - intermilan 1:0

41e minuut.
Addy met een snelle inworp. Paintil rent richting de bal. Paintil met een sublieme pass. Rahim is nu in balbezit. Rahim schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - intermilan 2:0

42e minuut.
Nanka-Bruce speelt de bal door. Daar is Rahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanka-Bruce is nu in balbezit. Sakyi onderschept slim de pass. Sakyi schiet op doel. Berko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 54%, intermilan 46%.
Arsenal Londynn - intermilan 2:0

61e minuut.
Rockson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dauda de bal. Rahman is nu in balbezit. Rahman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - intermilan 2:1

72e minuut.
Berko trapt de bal weg. Paintil is nu in balbezit. Paintil met een sublieme pass. Rahim is nu in balbezit. Rahim schiet op doel. Berko bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 49%, intermilan 51%.
Arsenal Londynn - intermilan 2:1