Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverloo bacalona fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kankani rent richting de bal. Beteh is nu in balbezit. Kankani verovert de bal door een tackle van achteren. Kankani haalt uit met een fantastische trap. Odoi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tanko geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dwomoh de bal onder controle te krijgen. Zeo is nu in balbezit. Zeo probeert naar een medespeler te passen. Lawome bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Siaw rent richting de bal. Lawome onderschept slim de pass. Thompson is nu in balbezit. Thompson schiet op doel. Salifu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Lawome onderschept slim de pass. Thompson rent richting de bal. Siaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawome verovert de bal door een tackle van achteren. Lawome draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Odametey bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson onderschept slim de pass. Siaw is nu in balbezit. Siaw geeft een lange en hoge pass. Paintil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dwomoh passt de bal met de wreef. Odametey is nu in balbezit. Odametey passt de bal met de wreef. Kankani is nu in balbezit. Kankani draait met de bal, schiet en ... Paintil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 47%, bacalona fc 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverloo - bacalona fc 0:0

47e minuut.
Siaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Siaw met een sublieme pass. Boafo is nu in balbezit. Kankani verovert de bal door een tackle van achteren. Kankani draait met de bal, schiet en ... Paintil bokst de bal weg.

58e minuut.
Siaw raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tutu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 27%, bacalona fc 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverloo - bacalona fc 0:0