Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bacalona fc liverloo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zeo rent richting de bal. Zeo passt de bal in één keer door. Siaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks onderschept slim de pass. Hendricks haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zeo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tierro rent richting de bal. Odametey verovert de bal door een tackle van achteren. Odametey haalt uit met een fantastische trap. Odoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zeo geeft de bal voor. Siaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson is nu in balbezit. Thompson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kankani is nu in balbezit. Zeo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odametey. Odametey krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Razak passt de bal zonder na te denken. Zeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeo geeft een lange en hoge pass. Hendricks is nu in balbezit. Hendricks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Naziru speelt de bal door. Kankani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierro verovert de bal door een tackle van achteren. Odametey rent richting de bal. Odametey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Naziru rent richting de bal. Zeo rent richting de bal. Zeo met een sublieme pass. Hendricks rent richting de bal. Hendricks haalt uit met een fantastische trap. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Hendricks is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siaw. Hendricks raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zeo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bacalona fc 57%, liverloo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bacalona fc - liverloo 0:0

59e minuut.
Sarpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Razak is nu in balbezit. Razak passt de bal met de wreef. Hendricks is nu in balbezit. Hendricks draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Paintil trapt de bal weg van het doel. Tanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko met een sublieme pass. Hendricks heeft problemen om de bal te vangen. Hendricks haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Beteh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Louis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odametey is nu in balbezit. Odametey geeft de bal voor. Paintil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kankani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kankani schiet op doel. Paintil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bacalona fc - liverloo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bacalona fc 55%, liverloo 45%.
bacalona fc - liverloo 0:1