Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverloo chelksea
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Naziru met een sublieme pass. Kankani is nu in balbezit. Pantsil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kankani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odametey neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - chelksea 1:0

19e minuut.
Odametey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adam komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ochere passt de bal in één keer door. Adam is nu in balbezit. Adam speelt de bal door. Kankani is nu in balbezit. Kankani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - chelksea 2:0

44e minuut.
Attakora-Gyama is nu in balbezit. Attakora-Gyama met een sublieme pass. Sarpong probeert de bal aan de voet te houden. Salifu rent richting de bal. Salifu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ochere kan de bal niet met de borst controleren. Siaw probeert naar een medespeler te passen. Adam is nu in balbezit. Kankani is nu in balbezit. Kankani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - chelksea 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 50%, chelksea 50%.
liverloo - chelksea 3:0

59e minuut.
Naziru is nu in balbezit. Naziru met een sublieme pass. Amadu rent richting de bal. Chibsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Chibsah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Amadu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siaw de bal. Chibsah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salifu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - chelksea 3:1

89e minuut.
Klungelig pakt Pantsil de bal. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampene begaat een overtreding. Louis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 43%, chelksea 57%.
liverloo - chelksea 3:1