Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Londynn West Coast Sharks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Doodo rent richting de bal. Baker speelt de bal door. Doodo speelt de bal door. Okyere is nu in balbezit. Okyere haalt uit met een fantastische trap. Obeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Tagoe geeft een hoge lob. Kankani is nu in balbezit. Rahim onderschept slim de pass. Rahim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alolo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abban komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Paintil rent richting de bal. Paintil passt de bal in één keer door. Daar is Razak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim rent richting de bal. Rahim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Banahene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adotey rent richting de bal. Adotey probeert naar een medespeler te passen. Rahim rent richting de bal. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Dwomoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Nazir onderschept slim de pass. Nazir passt de bal met de wreef. Okyere is nu in balbezit. Baker is nu in balbezit. Baker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - West Coast Sharks 0:1

39e minuut.
Mawe is nu in balbezit. Mawe geeft een hoge lob. Okyere is nu in balbezit. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 52%, West Coast Sharks 48%.
Arsenal Londynn - West Coast Sharks 0:1

46e minuut.
Okyere passt de bal met de wreef. Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim onderschept slim de pass. Rahim heeft problemen om de bal te vangen. Rahim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sarfo met een sublieme pass. Dauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauda geeft een lange en hoge pass. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Banahene rent richting de bal. Banahene passt de bal zonder na te denken. Kankani rent richting de bal. Rahim onderschept slim de pass. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Dwomoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 52%, West Coast Sharks 48%.
Arsenal Londynn - West Coast Sharks 0:1