Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverloo Pathetic Palace
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Isaaka rent richting de bal. Odametey rent richting de bal. Odametey met een sublieme pass. Kankani rent richting de bal. Kankani draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Odametey is nu in balbezit. Odametey geeft een hoge lob. Louis kopt de bal weg. Kankani rent richting de bal. Kankani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kankani rent richting de bal. Odametey is nu in balbezit. Met opzet legt Kwesi zijn tegenspeler op de grond. Kwesi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Akoto speelt de bal door. Siaw rent richting de bal. Salifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siaw onderschept slim de pass. Siaw haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Siaw geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boakye met een snelle inworp. Boafo rent richting de bal. Boafo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sarpong rent richting de bal. Siaw onderschept slim de pass. Essien rent richting de bal. Siaw verovert de bal door een tackle van achteren. Siaw draait met de bal, schiet en ... Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Amponsah is nu in balbezit. Amponsah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boafo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 48%, Pathetic Palace 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverloo - Pathetic Palace 0:0

58e minuut.
Boafo onderschept slim de pass. Boafo passt de bal met de wreef. Siaw rent richting de bal. Siaw draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salifu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - Pathetic Palace 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 42%, Pathetic Palace 58%.
liverloo - Pathetic Palace 0:1