Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Londynn chelksea
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Sarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Attakora-Gyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Attakora-Gyama geeft een hoge lob. Salifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salifu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sakyi geeft de bal voor. Abdulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulai geeft een hoge lob. Daar is Sakyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ekezie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paintil geeft de bal voor. Daar is Kuffour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim rent richting de bal. Rahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sakyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi passt de bal met de wreef. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pantsil rent richting de bal. Pantsil probeert naar een medespeler te passen. Rahim rent richting de bal. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi schiet op doel. Allan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 46%, chelksea 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Londynn - chelksea 0:0

52e minuut.
Afedzie met een sublieme pass. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi passt de bal in één keer door. Salifu rent richting de bal. Salifu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sampene geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mawe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakyi rent richting de bal. Sakyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 32%, chelksea 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Londynn - chelksea 0:0