Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathetic Palace Arsenal Londynn
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Kwesi probeert de bal aan de voet te houden. Sakyi rent richting de bal. Rahim rent richting de bal. Sakyi is nu in balbezit. Sakyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Paintil onderschept slim de pass. Sakyi rent richting de bal. Sakyi passt de bal met de wreef. Rahim is nu in balbezit. Rahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paintil verovert de bal door een tackle van achteren. Paintil speelt de bal door. Rahim rent richting de bal. Rahim draait met de bal, schiet en ... Muntari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Isaaka ... Strafschop! Isaaka krijgt een gele kaart. Rahim raakt geblesseerd tijdens het duel. Sakyi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathetic Palace - Arsenal Londynn 0:1

41e minuut.
Boating rent richting de bal. Rahim onderschept slim de pass. Isaaka is nu in balbezit. Sakyi is nu in balbezit. Sakyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi verovert de bal door een tackle van achteren. Sakyi met een sublieme pass. Rahim rent richting de bal. Rahim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathetic Palace 62%, Arsenal Londynn 38%.
Pathetic Palace - Arsenal Londynn 0:1

47e minuut.
Rahim rent richting de bal. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Abdulai rent richting de bal. Abdulai speelt de bal door. Sakyi probeert naar een medespeler te passen. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tagoe met een sublieme pass. Sarfo is nu in balbezit. Sarfo passt de bal met de wreef. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tuffour rent richting de bal. Rahim verovert de bal door een tackle van achteren. Sam is nu in balbezit. Rahim verovert de bal door een tackle van achteren. Rahim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rahim rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rahim met een sublieme pass. Sakyi is nu in balbezit. Rahim rent richting de bal. Rahim draait met de bal, schiet en ... Muntari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathetic Palace - Arsenal Londynn 0:2

84e minuut.
Sakyi probeert naar een medespeler te passen. Paintil geeft een lange en hoge pass. Rahim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakyi rent richting de bal. Sakyi schiet op doel. Muntari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sam de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kudjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwesi rent richting de bal. Kwesi geeft een hoge lob. Akoto rent richting de bal. Akoto speelt de bal door. Obeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathetic Palace 60%, Arsenal Londynn 40%.
Pathetic Palace - Arsenal Londynn 0:2