Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vitesse Accra bacalona fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Nazir de bal. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm-Lutterodt begaat een overtreding. Halm-Lutterodt krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeo rent richting de bal. Boadu verovert de bal door een tackle van achteren. Halm-Lutterodt is nu in balbezit. Halm-Lutterodt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Boadu rent richting de bal. Tanko onderschept slim de pass. Tanko passt de bal met de wreef. Lawome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawome draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Nazir passt de bal met de wreef. Halm-Lutterodt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odoi. Odoi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Thompson speelt de bal door. Razak rent richting de bal. Razak geeft een hoge lob. Lawome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawome draait met de bal, schiet en ... Biney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Lawome geeft een hoge lob. Inworp. Razak met een snelle inworp. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson haalt uit met een fantastische trap. Biney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Boadu met een snelle inworp. Ketewa rent richting de bal. Ketewa geeft een hoge lob. Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitesse Accra 43%, bacalona fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vitesse Accra - bacalona fc 0:0

53e minuut.
Tanko met een sublieme pass. Lawome bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketewa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ketewa krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Ketewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Thompson zijn tegenspeler op de grond. Thompson krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ketewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanko onderschept slim de pass. Tanko passt de bal in één keer door. Lawome bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawome haalt uit met een fantastische trap. Biney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitesse Accra 44%, bacalona fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vitesse Accra - bacalona fc 0:0