Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Coast Sharks liverloo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Amadu probeert naar een medespeler te passen. Baker rent richting de bal. Baker passt de bal zonder na te denken. Okyere is nu in balbezit. Okyere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baker is nu in balbezit. Baker passt de bal zonder na te denken. Okyere is nu in balbezit. Okyere schiet op doel. Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Coast Sharks - liverloo 1:0

24e minuut.
Kankani is nu in balbezit. Kankani geeft de bal voor. Naziru kopt de bal weg. Louis is nu in balbezit. Louis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Baker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okyere de bal. Essien bereikt de bal nog maar net als eerste. Okyere is nu in balbezit. Okyere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Coast Sharks - liverloo 2:0

39e minuut.
Doodo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sarpong de bal. Essien is nu in balbezit. Okyere verovert de bal door een tackle van achteren. Okyere haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okyere rent richting de bal. Okyere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Coast Sharks - liverloo 3:0

42e minuut.
Ochere controleert de bal met de borst. Louis verovert de bal door een tackle van achteren. Doodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doodo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Amadu speelt de bal door. Doodo rent richting de bal. Doodo speelt de bal door. Okyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Okyere draait met de bal, schiet en ... Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Coast Sharks - liverloo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Coast Sharks 46%, liverloo 54%.
West Coast Sharks - liverloo 4:0

52e minuut.
Ochere bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochere geeft een lange en hoge pass. Amadu speelt de bal door. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Abban is nu in balbezit. Abban met een sublieme pass. Siaw rent richting de bal. Baker onderschept slim de pass. Baker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Coast Sharks 47%, liverloo 53%.
West Coast Sharks - liverloo 4:0