Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverloo West Coast Sharks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Odametey rent richting de bal. Doodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odametey onderschept slim de pass. Kankani is nu in balbezit. Kankani schiet op doel. Dwomoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kankani is nu in balbezit. Kankani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - West Coast Sharks 1:0

16e minuut.
Kluvi is nu in balbezit. Adotey met een sublieme pass. Amankwa is nu in balbezit. Amankwa schiet op doel. Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
liverloo - West Coast Sharks 1:1

29e minuut.
Baker rent richting de bal. Baker schiet op doel. Klungelig pakt Siaw de bal. Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amankwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tutu speelt de bal door. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker passt de bal zonder na te denken. Alolo rent richting de bal. Alolo draait met de bal, schiet en ... Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Odametey is nu in balbezit. Doodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doodo geeft een hoge lob. Amankwa rent richting de bal. Amankwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - West Coast Sharks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 41%, West Coast Sharks 59%.
liverloo - West Coast Sharks 1:2

48e minuut.
Adotey passt de bal met de wreef. Dwomoh rent richting de bal. Dwomoh passt de bal met de wreef. Kankani rent richting de bal. Kankani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Amadu geeft een lange en hoge pass. Kluvi geeft een lange en hoge pass. Sarpong probeert naar een medespeler te passen. Kankani is nu in balbezit. Kankani draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kluvi geeft een lange en hoge pass. Siaw kopt de bal weg. Klungelig pakt Kankani de bal. Kankani rent richting de bal. Kankani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 50%, West Coast Sharks 50%.
liverloo - West Coast Sharks 1:2