Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathetic Palace West Coast Sharks
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Boating geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ladzekpo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Adotey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boafo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Boakye geeft de bal voor. Nazir rent richting de bal. Siaw rent richting de bal. Boafo rent richting de bal. Boafo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Boating geeft een hoge lob. Boafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boafo passt de bal in één keer door. Siaw is nu in balbezit. Siaw haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathetic Palace 50%, West Coast Sharks 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pathetic Palace - West Coast Sharks 0:0

47e minuut.
Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boafo haalt uit met een fantastische trap. Dwomoh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Nazir geeft een hoge lob. Kwesi heeft problemen om de bal te vangen. Adotey kopt de bal weg. Boafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boafo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathetic Palace - West Coast Sharks 1:0

53e minuut.
Abban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ochere komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Boakye geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siaw de bal. Kankani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siaw onderschept slim de pass. Siaw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Isaaka probeert de bal aan de voet te houden. Baker rent richting de bal. Kwesi rent richting de bal. Baker verovert de bal door een tackle van achteren. Baker geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathetic Palace 58%, West Coast Sharks 42%.
Pathetic Palace - West Coast Sharks 1:0