Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
intermilan bacalona fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rockson passt de bal in één keer door. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson rent richting de bal. Thompson draait met de bal, schiet en ... Quaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Tanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson passt de bal zonder na te denken. Hendricks is nu in balbezit. Hendricks schiet op doel. Quaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Beteh rent richting de bal. Mensah is nu in balbezit. Beteh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mensah wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mensah kan niet meer verder spelen. Sampene komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Rockson speelt de bal door. Rahman rent richting de bal. Tierro rent richting de bal. Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman schiet op doel. Paintil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Odoi trapt de bal weg. Sekyere is nu in balbezit. Sekyere passt de bal zonder na te denken. Rahman is nu in balbezit. Rahman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sekyere kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Thompson de bal onder controle te krijgen. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman haalt uit met een fantastische trap. Paintil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: intermilan 50%, bacalona fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
intermilan - bacalona fc 0:0

48e minuut.
Thompson speelt de bal door. Zeo geeft een lange en hoge pass. Tanko kopt de bal weg. Rahman rent richting de bal. Rahman schiet op doel. Paintil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Nanka-Bruce rent richting de bal. Nanka-Bruce met een sublieme pass. Rockson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanka-Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanka-Bruce schiet op doel. Paintil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanka-Bruce is nu in balbezit. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman haalt uit met een fantastische trap. Paintil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
intermilan - bacalona fc 1:0

61e minuut.
Nanyi geeft een hoge lob. Beteh speelt de bal door. Daar is Tierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanka-Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanka-Bruce draait met de bal, schiet en ... Paintil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
intermilan - bacalona fc 2:0

71e minuut.
Sekyere probeert de bal aan de voet te houden. Rockson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson speelt de bal door. Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Tanko rent richting de bal. Nanyi verovert de bal door een tackle van achteren. Nanyi geeft de bal voor. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
intermilan - bacalona fc 2:1

90e minuut.
Rockson heeft problemen om de bal te vangen. Hendricks rent richting de bal. Rockson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: intermilan 40%, bacalona fc 60%.
intermilan - bacalona fc 2:1