Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverloo Arsenal Londynn
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Naziru passt de bal met de wreef. Sarfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis begaat een overtreding. Sarfo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sarfo kan niet meer verder spelen.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Naziru de bal onder controle te krijgen. Sakyi rent richting de bal. Rahim is nu in balbezit. Sakyi rent richting de bal. Sakyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Naziru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi heeft problemen om de bal te vangen. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Essien is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Odametey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi is nu in balbezit. Sakyi passt de bal in één keer door. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mawe geeft de bal voor. Louis probeert de bal aan de voet te houden. Rahim rent richting de bal. Rahim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Siaw raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tutu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 60%, Arsenal Londynn 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverloo - Arsenal Londynn 0:0

48e minuut.
Paintil is nu in balbezit. Paintil passt de bal zonder na te denken. Sakyi rent richting de bal. Sakyi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Essien de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - Arsenal Londynn 0:1

55e minuut.
Tagoe rent richting de bal. Louis onderschept slim de pass. Louis geeft een hoge lob. Kankani krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Abdulai de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sakyi rent richting de bal. Tutu speelt de bal door. Naziru probeert naar een medespeler te passen. Kankani rent richting de bal. Kankani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Odametey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odametey. Odametey krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tutu is nu in balbezit. Sakyi verovert de bal door een tackle van achteren. Sakyi passt de bal zonder na te denken. Rahim rent richting de bal. Rahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - Arsenal Londynn 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 48%, Arsenal Londynn 52%.
liverloo - Arsenal Londynn 0:2