Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Londynn liverloo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Dwomoh heeft problemen om de bal te vangen. Dwomoh probeert naar een medespeler te passen. Sarfo speelt de bal door. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sakyi rent richting de bal. Sakyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - liverloo 1:0

10e minuut.
Rahim is nu in balbezit. Rahim passt de bal in één keer door. Sakyi rent richting de bal. Sakyi haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - liverloo 2:0

32e minuut.
Rahim rent richting de bal. Klungelig pakt Sakyi de bal. Naziru is nu in balbezit. Sakyi verovert de bal door een tackle van achteren. Sakyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Naziru geeft de bal voor. Klungelig pakt Abdulai de bal. Sarfo is nu in balbezit. Kankani verovert de bal door een tackle van achteren. Kankani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Louis kopt de bal weg. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naziru begaat een overtreding. Naziru krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dwomoh geeft een lange en hoge pass. Tagoe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Banahene de bal. Naziru is nu in balbezit. Naziru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Odametey rent richting de bal. Odametey met een sublieme pass. Tagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kankani verovert de bal door een tackle van achteren. Kankani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Paintil rent richting de bal. Naziru onderschept slim de pass. Naziru passt de bal in één keer door. Kankani rent richting de bal. Kankani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 51%, liverloo 49%.
Arsenal Londynn - liverloo 2:0

55e minuut.
Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis geeft een hoge lob. Tutu kopt de bal weg. Kankani rent richting de bal. Kankani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Abdulai trapt de bal weg van het doel. Naziru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarfo begaat een overtreding. Sarfo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 57%, liverloo 43%.
Arsenal Londynn - liverloo 2:0