Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vitesse Accra Pathetic Palace
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Doodo passt de bal zonder na te denken. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isaaka. Isaaka krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sam passt de bal zonder na te denken. Ketewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Siaw verovert de bal door een tackle van achteren. Siaw haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Biney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Akuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boakye verovert de bal door een tackle van achteren. Boakye passt de bal met de wreef. Daar is Siaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siaw haalt uit met een fantastische trap. Biney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitesse Accra - Pathetic Palace 0:1

28e minuut.
Inworp. Ketewa met een snelle inworp. Boadu is nu in balbezit. Boafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boafo met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Isaaka probeert de bal aan de voet te houden. Nazir is nu in balbezit. Halm-Lutterodt heeft problemen om de bal te vangen. Nazir rent richting de bal. Nazir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitesse Accra 59%, Pathetic Palace 41%.
Vitesse Accra - Pathetic Palace 0:1

47e minuut.
Kwesi heeft problemen om de bal te vangen. Kwesi geeft een lange en hoge pass. Boadu rent richting de bal. Siaw verovert de bal door een tackle van achteren. Siaw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boafo met een sublieme pass. Daar is Boadu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siaw rent richting de bal. Boafo is nu in balbezit. Boafo draait met de bal, schiet en ... Biney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kwesi kopt de bal weg. Daar is Akoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akoto geeft een hoge lob. Boakye rent richting de bal. Boakye draait met de bal, schiet en ... Biney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitesse Accra 48%, Pathetic Palace 52%.
Vitesse Accra - Pathetic Palace 0:1