Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathetic Palace Vitesse Accra
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaaka onderschept slim de pass. Isaaka passt de bal zonder na te denken. Siaw is nu in balbezit. Siaw schiet op doel. Biney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Boafo rent richting de bal. Siaw rent richting de bal. Asiedu rent richting de bal. Siaw verovert de bal door een tackle van achteren. Siaw schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathetic Palace - Vitesse Accra 1:0

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muntari trapt de bal weg van het doel. Akoto kopt de bal weg. Siaw heeft problemen om de bal te vangen. Siaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lawome probeert naar een medespeler te passen. Doodo is nu in balbezit. Doodo passt de bal zonder na te denken. Siaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Siaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathetic Palace - Vitesse Accra 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathetic Palace 43%, Vitesse Accra 57%.
Pathetic Palace - Vitesse Accra 2:0

47e minuut.
Halm-Lutterodt geeft een hoge lob. Tuffour kopt de bal weg. Daar is Isaaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halm-Lutterodt rent richting de bal. Halm-Lutterodt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Isaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm-Lutterodt rent richting de bal. Halm-Lutterodt passt de bal zonder na te denken. Nazir rent richting de bal. Nazir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Asiedu geeft de bal voor. Nazir is nu in balbezit. Tuffour bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazir is nu in balbezit. Nazir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathetic Palace - Vitesse Accra 2:1

78e minuut.
Halm-Lutterodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudjo is nu in balbezit. Halm-Lutterodt maakt een afschuwelijke overtreding. Halm-Lutterodt krijgt een gele kaart. Nazir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nanor komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ketewa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boakye met de inworp. Boafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boafo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathetic Palace 49%, Vitesse Accra 51%.
Pathetic Palace - Vitesse Accra 2:1