Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Londynn bacalona fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Sakyi met een sublieme pass. Rahim rent richting de bal. Tierro is nu in balbezit. Rahim onderschept slim de pass. Rahim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paintil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beteh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zeo de bal. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zeo geeft een hoge lob. Banahene is nu in balbezit. Banahene met een sublieme pass. Rahim rent richting de bal. Rahim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rahim passt de bal in één keer door. Sakyi is nu in balbezit. Zeo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zeo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Rahim onderschept slim de pass. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sakyi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Sakyi rent richting de bal. Sakyi haalt uit met een fantastische trap. Paintil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - bacalona fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 42%, bacalona fc 58%.
Arsenal Londynn - bacalona fc 1:0

47e minuut.
Zeo rent richting de bal. Zeo speelt de bal door. Hendricks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendricks schiet op doel. Obeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Londynn - bacalona fc 1:1

52e minuut.
Tagoe geeft de bal voor. Tierro is nu in balbezit. Rahim onderschept slim de pass. Rahim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Odoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - bacalona fc 2:1

62e minuut.
Paintil rent richting de bal. Paintil passt de bal in één keer door. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi rent richting de bal. Sakyi schiet op doel. Paintil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Sakyi rent richting de bal. Zeo onderschept slim de pass. Sakyi onderschept slim de pass. Rahim rent richting de bal. Rahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - bacalona fc 3:1

68e minuut.
Rahim rent richting de bal. Thompson speelt de bal door. Boafo is nu in balbezit. Rahim verovert de bal door een tackle van achteren. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Paintil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zeo passt de bal in één keer door. Daar is Paintil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beteh maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Beteh naar de kleedkamers voor een vroege douche. Paintil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paintil wilt de vrije trap nemen. Paintil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

82e minuut.
Paintil speelt de bal door. Odoi geeft de bal voor. Banahene kopt de bal weg. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Odoi de bal. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi draait met de bal, schiet en ... Paintil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rahim is nu in balbezit. Rahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Londynn - bacalona fc 4:1

88e minuut.
Mawe rent richting de bal. Zeo is nu in balbezit. Mawe maakt een afschuwelijke overtreding. Mawe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Londynn 35%, bacalona fc 65%.
Arsenal Londynn - bacalona fc 4:1