Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bacalona fc Arsenal Londynn
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Sakyi met een sublieme pass. Banahene geeft een lange en hoge pass. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Paintil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bacalona fc - Arsenal Londynn 0:1

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Hendricks de bal onder controle te krijgen. Thompson rent richting de bal. Banahene begaat een overtreding. Banahene krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Hendricks is nu in balbezit. Paintil onderschept slim de pass. Paintil geeft de bal voor. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel. Paintil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Thompson rent richting de bal. Sarfo verovert de bal door een tackle van achteren. Sarfo geeft een lange en hoge pass. Rahim rent richting de bal. Rahim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Boafo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakyi passt de bal zonder na te denken. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bacalona fc 73%, Arsenal Londynn 27%.
bacalona fc - Arsenal Londynn 0:1

47e minuut.
Paintil passt de bal zonder na te denken. Sakyi is nu in balbezit. Sakyi passt de bal in één keer door. Rahim is nu in balbezit. Rahim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Sarfo verovert de bal door een tackle van achteren. Sarfo geeft een lange en hoge pass. Tierro kopt de bal weg. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ekezie is nu in balbezit. Tanko verovert de bal door een tackle van achteren. Tanko probeert naar een medespeler te passen. Hendricks rent richting de bal. Hendricks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bacalona fc 70%, Arsenal Londynn 30%.
bacalona fc - Arsenal Londynn 0:1