Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverloo intermilan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Amadu passt de bal in één keer door. Kankani is nu in balbezit. Kankani passt de bal in één keer door. Odametey is nu in balbezit. Odametey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Rockson verovert de bal door een tackle van achteren. Rockson geeft een lange en hoge pass. Nanka-Bruce kopt de bal weg. Mensah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mensah geeft een lange en hoge pass. Thompson bokst de bal weg. Salifu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - intermilan 0:1

27e minuut.
Salifu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jabir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nanka-Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanka-Bruce geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - intermilan 0:2

41e minuut.
Kankani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rockson onderschept slim de pass. Odametey onderschept slim de pass. Odametey draait met de bal, schiet en ... Quaye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - intermilan 1:2

44e minuut.
Kankani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rockson. Kankani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tutu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ansong de bal. Sekyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kankani verovert de bal door een tackle van achteren. Kankani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
liverloo - intermilan 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 63%, intermilan 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverloo - intermilan 2:2

62e minuut.
Tutu verovert de bal door een tackle van achteren. Tutu met een sublieme pass. Kankani is nu in balbezit. Odametey bereikt de bal nog maar net als eerste. Odametey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Nanka-Bruce met een sublieme pass. Daar is Sekyere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odametey bereikt de bal nog maar net als eerste. Odametey schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kankani de bal onder controle te krijgen. Quaye bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - intermilan 3:2

79e minuut.
Odametey speelt de bal door. Sarpong is nu in balbezit. Mensah begaat een overtreding. Sarpong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Tanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rockson is nu in balbezit. Rockson passt de bal zonder na te denken. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman schiet op doel. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Inworp. Louis met de inworp. Rockson is nu in balbezit. Odametey verovert de bal door een tackle van achteren. Odametey geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
liverloo - intermilan 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverloo 52%, intermilan 48%.
liverloo - intermilan 4:2