Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pusamania Borneo undisputable storm
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Oduro geeft een hoge lob. Inworp. Fuseini met de inworp. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ketewa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dissramah de bal. Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansah verovert de bal door een tackle van achteren. Ansah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dadzie is nu in balbezit. Kwateng rent richting de bal. Sani verovert de bal door een tackle van achteren. Dadzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ansah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

22e minuut.
Sani passt de bal in één keer door. Arthur rent richting de bal. Dadzie onderschept slim de pass. Sani is nu in balbezit. Sani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazir passt de bal in één keer door. Issaku rent richting de bal. Dissramah verovert de bal door een tackle van achteren. Dissramah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Fuseini bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuseini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sani is nu in balbezit. Sani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Sani de bal onder controle te krijgen. Fuseini rent richting de bal. Fuseini speelt de bal door. Dadzie is nu in balbezit. Dadzie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pusamania Borneo - undisputable storm 0:1

41e minuut.
Oduro met de inworp. Kwateng is nu in balbezit. Kwateng probeert naar een medespeler te passen. Dissramah rent richting de bal. Dissramah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pusamania Borneo 50%, undisputable storm 50%.
Pusamania Borneo - undisputable storm 0:1

46e minuut.
Dadzie heeft problemen om de bal te vangen. Sani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dissramah. Dissramah krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ketewa onderschept slim de pass. Ketewa geeft de bal voor. Daar is Dissramah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ketewa rent richting de bal. Ketewa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pusamania Borneo 53%, undisputable storm 47%.
Pusamania Borneo - undisputable storm 0:1