Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
undisputable storm Pusamania Borneo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sani speelt de bal door. Wemah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wemah geeft de bal voor. Klungelig pakt Dissramah de bal. Dissramah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sani passt de bal met de wreef. Issaku is nu in balbezit. Arthur onderschept slim de pass. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Isaaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sani onderschept slim de pass. Arthur verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Issaku zijn tegenspeler op de grond. Issaku krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Fuseini probeert naar een medespeler te passen. Sani is nu in balbezit. Kwateng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sani neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
undisputable storm - Pusamania Borneo 1:0

16e minuut.
Arthur rent richting de bal. Arthur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwateng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sani is nu in balbezit. Sani haalt uit met een fantastische trap. Isaaka bokst de bal weg.

19e minuut.
Ansah is nu in balbezit. Ansah probeert naar een medespeler te passen. Dissramah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dissramah haalt uit met een fantastische trap. Afum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
undisputable storm - Pusamania Borneo 1:1

21e minuut.
Oduro geeft een lange en hoge pass. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzie verovert de bal door een tackle van achteren. Sani is nu in balbezit. Sani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dadzie rent richting de bal. Dadzie schiet op doel. Isaaka bokst de bal weg.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Oduro de bal onder controle te krijgen. Oduro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dwomoh de bal. Dissramah is nu in balbezit. Dissramah schiet op doel. Afum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
undisputable storm - Pusamania Borneo 1:2

33e minuut.
Massah rent richting de bal. Ansah rent richting de bal. Ansah passt de bal met de wreef. Dissramah is nu in balbezit. Dissramah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undisputable storm 56%, Pusamania Borneo 44%.
undisputable storm - Pusamania Borneo 1:2

64e minuut.
Bosiako geeft een hoge lob. Inworp. Ketewa met een snelle inworp. Ansah controleert de bal met de borst. Ansah draait met de bal, schiet en ... Afum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Nettey passt de bal zonder na te denken. Oduro geeft een lange en hoge pass. Wemah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Louis is nu in balbezit. Louis draait met de bal, schiet en ... Isaaka bokst de bal weg.

77e minuut.
Klungelig pakt Ahorlu de bal. Dadzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadzie onderschept slim de pass. Dadzie schiet op doel. Isaaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Ansah speelt de bal door. Dissramah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosiako rent richting de bal. Dissramah onderschept slim de pass. Dissramah draait met de bal, schiet en ... Afum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ketewa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! Bosiako heeft problemen om de bal te vangen. Dissramah is nu in balbezit. Dissramah schiet op doel. Afum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
undisputable storm - Pusamania Borneo 1:3

84e minuut.
Afum trapt de bal weg. Daar is Sani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arthur is nu in balbezit. Sani onderschept slim de pass. Sani schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
undisputable storm - Pusamania Borneo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undisputable storm 58%, Pusamania Borneo 42%.
undisputable storm - Pusamania Borneo 2:3