Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trance FC 1986 Real Union
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Ladzekpo verovert de bal door een tackle van achteren. Ladzekpo passt de bal met de wreef. Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi haalt uit met een fantastische trap. Ampomah probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Adiyah is nu in balbezit. Adiyah probeert naar een medespeler te passen. Ansong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansong haalt uit met een fantastische trap. Zeo probeert de bal aan de voet te houden. Obeng-Darko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kayede bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayede passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yerenkyi de bal. Ladzekpo rent richting de bal. Ladzekpo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trance FC 1986 48%, Real Union 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trance FC 1986 - Real Union 0:0

58e minuut.
Adiyah probeert naar een medespeler te passen. Graham rent richting de bal. Yerenkyi onderschept slim de pass. Ladzekpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladzekpo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ladzekpo passt de bal met de wreef. Antwi heeft problemen om de bal te vangen. Antwi speelt de bal door. Yerenkyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerenkyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zeo met een harde bal richting middenveld. Adiyah met een sublieme pass. Daar is Donkor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocansey rent richting de bal. Ocansey haalt uit met een fantastische trap. Obeng-Darko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trance FC 1986 44%, Real Union 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trance FC 1986 - Real Union 0:0