Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
undisputable storm BHIM FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


45e minuut.
Nazir kopt de bal weg. Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazir met een sublieme pass. Pantsil rent richting de bal. Pantsil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Afum bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undisputable storm 59%, BHIM FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
undisputable storm - BHIM FC 0:0

65e minuut.
Razak geeft de bal voor. Inworp. Fuseini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sani rent richting de bal. Sani haalt uit met een fantastische trap. Adu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nazir probeert naar een medespeler te passen. Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeid onderschept slim de pass. Zeid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Baidoo is nu in balbezit. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nazir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undisputable storm 60%, BHIM FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
undisputable storm - BHIM FC 0:0