Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Union Phlegmatic All Stars
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 20.9
hopeless Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Ketewa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van de Ven komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Klungelig pakt Kayede de bal. Pare bereikt de bal nog maar net als eerste. Pare met een sublieme pass. Aliu rent richting de bal. Aliu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ahorlu is nu in balbezit. Ahorlu geeft een lange en hoge pass. Inkoom is nu in balbezit. Aliu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Agogo speelt de bal door. Klungelig pakt Pare de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kayede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antwi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ladzekpo probeert naar een medespeler te passen. Donkor rent richting de bal. Donkor passt de bal met de wreef. Yerenkyi rent richting de bal. Yerenkyi draait met de bal, schiet en ... Darkeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Union - Phlegmatic All Stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Union 40%, Phlegmatic All Stars 60%.
Real Union - Phlegmatic All Stars 1:0

56e minuut.
Owusu probeert naar een medespeler te passen. Agogo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donkor. Donkor krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Agogo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aliu de bal. Wat een zware overtreding van Donkor ... Strafschop! Aliu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ofori kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Union - Phlegmatic All Stars 1:1

81e minuut.
Ogbeche is nu in balbezit. Ogbeche geeft een lange en hoge pass. Agogo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Antwi rent richting de bal. Antwi passt de bal met de wreef. Daar is Ladzekpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerenkyi is nu in balbezit. Yerenkyi haalt uit met een fantastische trap. Darkeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Union 42%, Phlegmatic All Stars 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Union - Phlegmatic All Stars 1:1