Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BHIM FC rockstarfc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nazir verovert de bal door een tackle van achteren. Nazir geeft een hoge lob. Zeid is nu in balbezit. Zeid schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gawu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Baidoo heeft problemen om de bal te vangen. Ndome is nu in balbezit. Ndome met een sublieme pass. Yaya rent richting de bal. Yaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BHIM FC - rockstarfc 0:1

33e minuut.
Fosu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Issaku komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Yaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baidoo begaat een overtreding. Yaya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ndome komt bij de bal en schiet. Razak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BHIM FC 61%, rockstarfc 39%.
BHIM FC - rockstarfc 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Nazir de bal. Morrison is nu in balbezit. Morrison passt de bal zonder na te denken. Ndome bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndome draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Issaku rent richting de bal. Zakari verovert de bal door een tackle van achteren. Zakari probeert naar een medespeler te passen. Ndome is nu in balbezit. Ndome geeft een hoge lob. Adu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Nazir rent richting de bal. Nazir met een sublieme pass. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsil haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Owosu-Asamoah de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mireku is nu in balbezit. Zeid onderschept slim de pass. Yahuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeid verovert de bal door een tackle van achteren. Zeid haalt uit met een fantastische trap. Agyabeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owosu-Asamoah met de inworp. Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeid geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BHIM FC - rockstarfc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BHIM FC 41%, rockstarfc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BHIM FC - rockstarfc 1:1